dilluns, 6 de setembre del 2010

L'any Y2K

Fa una dècada un tren em va deixar a l'estació de Passeig de Gràcia i els FGC em van conduïr a la parada BELLATERRA UAB. La nota de tall m'havia fet renunciar a peridisme i em vaig decantar per cursar relacions laborals. El que estudiava, en el fons poc m'importava perquè el que estava fent aquell dia era emancipar-me i volar sol lluny de casa i anar al campus de la UAB amb una amiga de l'institut era tot el que podia desitjar amb tant que necessitava un canvi d'aires.
Aquella primera nit al campus mirant pel balco del pis que compartia amb els camells de la vila, dos gats alcoholitzats pels camells i un francés de la Catalunya Nord matemàtic al que anomenavem "si clar", guaitant cap a sota vaig escoltar el parlar característic d'on soc i al baixar per comprovar qui tenia accent riberenc se'm va presentar una mallorquina que vivia 3 pisos sota el meu amb la seva germana.
Si hagués patit n flasfoward de 10 anys m'hagues vist en una petita hermita vora el mar llegint el dia del casament de la germana d'aquesta noia i es que aquella nit plena d'esperances i novetats vaig coneixer a unes de les persones que mes m'estimo i una d'aquestes va coneixer fa uns anys un noi meravellos i fa unes setmanes celebraven el casament mes bonic que he viscut, gens religiós però molt espiritual.
Aquell any era l'any que tots els sistemes informàtics havien d'esclatar per l'efecte 2000, o Y2K i on l'únic que acava revolucionant la vida, be la meva, fou les amistats que vaig fer aquell any y que han perdurat aquests anys.
La universitat passà, deixant els estudis penjats el darrer any i ara que fa una dècada em plantejo que hi ha moltes portes entreobertes que hauria de tornar a obrir per poder avançar.
Acaba l'estiu, sobreviscut el primer dia de feina, preparant molts canvis i reflexionant amb el passat, present i futur.... estic madurant? i el millor estic bolguejant un altre cop! ;-)

4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Welcome back, Jordi! (ja veus que he sigut ràpid :)
Es veu que són moments de reflexions, aquests... Espero que les teves et portin allà on vulguis arribar.

b. ha dit...

Això d'estar bloquejat passa... és com l'escuma de la cervesa que baixa quan menys t'ho esperes.
jO fa tres anys que estic madurant... és massa complicat, millor deixar les coses així com estan, que tampoc estan tan malament, o no?
:)

Met ha dit...

Jo també estic rebloguejant. després d'un parells de mesos no em costa tant escriure... i si vols uns primícia.
Ets el primer blogger a qui comento res des del juny!

Ens comentem de nou aquest temporada, oi?

Jordi ha dit...

Ferran això és rapidesa! Gràcies per l'acollida-

B. ;-) no , no esta malament.

Met, quin honor ser el primer de la "nova temporada". Ens llegim esclar!