diumenge, 6 de setembre del 2009

Paris je t'aime

Retorn de la ciutat de l'amor i la llum. Torno content re retrobar-la tant bonica com sempre. Grisa d'un to bonic, plujosa i freda al punt que fa agradable un cafe avec un peud de lait a la terrassa d'un cafè tant bonic com car i penso amb les vistes, monuments, parcs, gent guapa i fins i tot el bicing és gris a la ciutat de les americanes negres i ulleres de pasta quadrades i quina llàstima no ser bo amb l'idioma per discutir a la biblioteca del Pompidour i que bo el menjar.
He caminat tant que l'he feta meva la ciutat que em regalava a cada pausa de canal a canal una nova perspectiva de la torre Eiffel i un nou to de cel canviant. I gràcies a la bona amistat amfitriona i malgrat la petita decepció franco-portuguesa un cop assegut a l'avió, desprès d'un petit defecte de la mascareta d'oxigen de l'avio que va fer que diguessin el meu nom per la megafonia de l'aeroport, em fixo en que l'avió no té seients amb el número tretze i me'n ric de les petites estupideses que ens fa cometre la superstició i somric perquè torno a casa i d'aqui unes hores tothom m'entendrà, almenys si parlo castellà i ara que el meu estiu s'ha encongit una mica mes em disposo a amortitzar la setmana que em queda amb les piles carregades i un grapat d'idees.
Bitter sweet simphony sona de fons.

11 comentaris:

Met ha dit...

Sempre ens quedarà París... i el tretze no és mal número... però a mi em queden 12 dies per descobrir Estocolm i Copenhague... Més fredes i plujoses que París de la France.

Bargalloneta ha dit...

i tant Met... sempre ens quedarà Paris....
ben retornat!!!

Ferran Porta ha dit...

Vols dir que no t'estàs lluïnt cada cop més, amb els teus posts? Estàs fent un curs d'escriptura per a blocàires, o alguna cosa així? Trobo que últimament els escrits et surten francament bé.

Vive Paris... et Berlin, aussi :)

Deric ha dit...

m'encanta Paris!

mar ha dit...

jo també vull tornar (a viure l'amor) a París!

Bentornat!

Jordi ha dit...

Ostres Met doncs bon voyage i abriga't!

Gràcies Mònica m'has fet venir ganes de veure Casablanca.

Ostres Ferran moltes gràcies per la floreta (per comentaris com aquests t'he agregat al Facebook ;-)). Això si tot de collita pròpia.

Dèric és taaan bonic i ara ets tu el que gaudeix vacances.

Fantàstic Mar.

Anònim ha dit...

Fa 15 anys que no poso als epus a la ciutat d eels llums... s'hi haurà de psoar remei no?

Anònim ha dit...

PARIS AMB UN GRAPAT DE RECORDS LITERARIS A LA MEMORIA.....EL PALAU DEL CARDENAL,LA PLAZA DELS INOCENTS,LES TULLERIAS,LES CAVAS DE JAZ A QUATRE SEGONS DEL ARBRE MES ANTIC DE LA CIUTAT,ESTIMAR BRHAMS......
JUGANT AMB BCN.

Jordi ha dit...

Roger doncs que millor que anar-hi amb la parella, diuen que enamorat encara té un aire mes chic.

Jugant una ciutat que té tants moments i llocs evocadors com motius per tornar-hi.

Montse ha dit...

Ostres, París,hmmmmmmmmm!!!! hi he de tornar... hi vam passar un mes i mig, hi he de tornar, hi he de tornar, hi he de tornar...

he arribat al teu blog des del del Deric.

Un petó des del meu mar.

Jordi ha dit...

Gràcies per passar Arare. Torna-hi, Paris t'espera, espera sempre, sempre hi som benvinguts.
Un petó.