diumenge, 10 de maig del 2009

Dialeg de cercadors

Fins que no ho vaig llegir al blog muri.cat no m’havia fixa’t quan obres el correu de google a sobre hi ha uns links amb suggeriments relacionats amb les paules que apareixen als texts que escrius, fet que em va recordar el poc intim que es tot plegat avui en dia en el que anomeno l’individualisme compartit (perquè global ja està massa suat).
Per aquest motiu tota la setmana que veia un anunci que em deia: Quieres saber cuando vas a morir???? Però que cruel Sr Google, si la paraula mort apareix molt sovint potser seria millor omitirla dels anuncis i no regodejar-se amb ella!!! Afortunadament el motiu de que fos un dels mots que mes he utilitzat és perquè forma part d’un relat que he presentat a un concurs i que en èpoques de tristesa doncs es una paraula recurrent.
Ara que m’he aficionat, per desgràcia, a comprar per Internet els anuncis de outlets també em fan companya quan llegeixo el correu. És com una addicció tenir tantes marques a plena disposició i que còmodament des de casa puguis comprar una camiseta, sabates o fins i tot una aspiradora (la meva darrera adquisició). Malauradament és època de contenció ja que he de salvar la teulada de les orenetes.De totes formes el que em té mosquejat és l’Spam que rebo al correu de la feina, perquè tothom rep els típics Viagra o un terreny en República Dominicana i jo el Penis Enlargement i como hacer feliz sexualmente a una mujer??????

Per cert: no, no vull saber quan he de morir, nomès em faltaria això!!!

8 comentaris:

Deric ha dit...

també vaig veure això de la mort i em va semblar d'un mal gust terrible, per descomtat que no el faig fer.
Ah! també he comprat alguna samarreta i d'altres coses en els outlets aquests d'internet, la meva darrera adquisició, unes bambes.

Bargalloneta ha dit...

buf!!!!!
crec que jo tampoc ho faria!!!
quan ens toqui morir-nos doncs ja morirem, no??
per cert, ja em diràs que tal Mrs Dalloway.. excel.lent Vanessa Redgrave amb l'adaptació que es va fer per a la gran pantallla

Jordi ha dit...

Jo també vaig comprar unes bambes!!! i avui em porten una aspiradora!!!! Pel que queda de mes m'autocensurare possibles compres. Quin vici.

Ja t'explicarè Mònica, de moment m'esta costant. És el tercer cop que començo a llegir-lo. I tot plegat per culpa de "Las Horas", una de les meves pelis preferides.

Met ha dit...

Jo per internet vaig comprar-me un mòbil. Ara només el faig servir per cultura; entrades de teatre i concerts. ;)
I això de la mort... doncs és màrketing morbós i si apareix és perquè molta gent deu entrar a l'aplicació. :o

parce ha dit...

El blog de la Muri és genial!! Per cert, cap comentari pels crits i la banderola a la final d'ahir??

Deric ha dit...

vaig començar el llibre de la Woolf, però no vaig poder amb ell.

Jordi ha dit...

Met,visca la Cultura!!!

Parce, la Múriel es bonissima escrivint!!!
I sobre els xiulets doncs com diu la meva mare: és la copa del Rei, oi que la celebren, doncs va en el lot el Monarca, l'himne i tota la parafernalia... Jo vaig estar a punt de desitjar que no guan`yes per dormir tranquil que el meu carrer esta ple de bars però en el fons me n'alegro.

Deric, sino fos perqué me l'he pres com un repte el deixaria al prestatge mes alt de la llibreria pero li començo a trobar paralelismes amb Las Horas.

parce ha dit...

Molt sàvia ta mare!!