dimecres, 30 de desembre del 2009

Tancat per defunció........Creativa

És el moment de prémer el pause del comandament del blog i dedicar mes temps a la lectura i un altre tipus de creació.
2009 te'n vas potser amb un balanç material positiu però deixes molts fronts oberts al 2010 final o inici d'una dècada que serà vinculant i definitiva per a la nostra generació.
De moment tot segueix sent relatiu a l'espai, al temps, a la capacitat d'evolucionar que tenim els éssers vius. i en aquest mar agitat de tsunamis inesperats i de remolins altament coneguts he optat a navegar en un vaixell de paper, molt poètic tot plegat però altament vulnerable pel líquid que se l'engull. Afortunadament el paper no esta fet d'un arbre qualsevol sinò d'una pasta finissima però tant resistent que patint patint, molt a poquet a poquet arribarà a bon port. Perquè el destí és la felicitat i el combustible la esperança.
Any nou vida nova, no se, el que és segur: any nou teulada nova.
Feliç 2010. Ens ho mereixem.

5 comentaris:

Met ha dit...

La creació no mor, simplement es transforma. És l'energia que el nostre cervell vehicula d'una manera o altra...

Si la ment està centrada en afers que consumeixen molta energia... podem dir que la cració s'esfuma... Tant de bo l'any nou et permeti trobar un temps per seguir escrivint en aquesta finestra.

Bona sort i Bon Any!

parce ha dit...

Good night and good luck!!

Deric ha dit...

No puc creure de cap manera que tu tinguis la creativitat difunta. Si bé és cert que de vegades ens cal un descans o anar una mica al ralentí. Prend-te el temps que calgui i endavant, sempre endavant, cap el 2020!

Ferran Porta ha dit...

Entenc tant les pauses blocàires, Jordi. Tot té el seu moment, i el cert és que els blogs demanen temps i dedicació; o no la demanen, però sovint es la concedim.

Espero que et sentis bé, posant creativitat en d'altres bandes. I si mai decideixes tornar amb la teoria de la relativitat, aquí estarem esperant per seguir-te llegint.

Feliç 2010.

Anònim ha dit...

oh vaja!!
Doncs res tan sols dir-te que al meu blog ja he publicat les prediccions tarotistes per 2009!

Molta sort i fins aviat!!