dijous, 28 d’agost del 2008

REDECORANT LA VIDA


Ja es por dir que la depre post-vacacional va de capa caiguda, temps rècord en menys de 15 dies superat. I ara que la figura torna a ser la de finals de juliol i el frigorífic torna a estar ple que millor que fer una visita a l'IKEA (la "cuplable" de que la majoria dels mobles del planeta s'assemblin).

Fer uns canvis a la decoració sempre va be, sempre hi ha noves necessitats, i els que no fem gaires canvis en els nostres actes, doncs mira almenys que ho faci el que ens envolta.
A sobre com començo a estudiar un altre cop crec que ja és hora de tenir una taula decent on poder fer-ho i de pas tenir-hi el portatil. El problema és que un cop allí tinc el síndrome FNAC: impossible sortir-hi sense vint coses mes del que tenia previst, una cosa es superar la temptació i no sortir del supermercat carregat de gelats i xocolatines pero aix amb la decoració, els llibres i els DVD's es impossible resistrir-me. Llavors arribo a casa i penso: el dia que m'hagi de traslladar de pis necessitarè dos Trailers com els que s'emporten la fruita del poble!!! Per sort de moment em queden dos anys mes de lloguer.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi,
estic d'acord amb el que dius dels mobles però... on està el factor "toc personal"?
Estic segura que el matei moble a dos llocs diferents és totalment diferent i té una utilitat diferent... bé, això últim potser no, però segur que queda diferent!
Segur que el teu nou i flamant escriptori a casa teua té a sobre el portàtil, mils de llibres i parers (ordenats...???) i a casa meua potser hi hauria l'incens, estaria buit de papers (és que sóc molt aparentment ordenada) i amb un pot ple de bolis que agafen por esperant ser utilitzats.
És la teoria de la RELATIVITAT, no???

Anònim ha dit...

Sí, el toc personal es vital i surt vulguis o no. La matèria primera és a les tendes pero te l'acaves fent teva i li dones el teu "special touch", el meu ha consistit en posar-hi tot d'apunts, una petita fotografia que em van regalar s'un carrer que es diu Gay St de NYC i una llum per descomptat.