dijous, 28 d’agost del 2008

REDECORANT LA VIDA


Ja es por dir que la depre post-vacacional va de capa caiguda, temps rècord en menys de 15 dies superat. I ara que la figura torna a ser la de finals de juliol i el frigorífic torna a estar ple que millor que fer una visita a l'IKEA (la "cuplable" de que la majoria dels mobles del planeta s'assemblin).

Fer uns canvis a la decoració sempre va be, sempre hi ha noves necessitats, i els que no fem gaires canvis en els nostres actes, doncs mira almenys que ho faci el que ens envolta.
A sobre com començo a estudiar un altre cop crec que ja és hora de tenir una taula decent on poder fer-ho i de pas tenir-hi el portatil. El problema és que un cop allí tinc el síndrome FNAC: impossible sortir-hi sense vint coses mes del que tenia previst, una cosa es superar la temptació i no sortir del supermercat carregat de gelats i xocolatines pero aix amb la decoració, els llibres i els DVD's es impossible resistrir-me. Llavors arribo a casa i penso: el dia que m'hagi de traslladar de pis necessitarè dos Trailers com els que s'emporten la fruita del poble!!! Per sort de moment em queden dos anys mes de lloguer.

dimarts, 26 d’agost del 2008

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT


Avui en dia qui no publica el que pensa és perquè no vol...
I ja que últimament tinc abandonades les creacions literàries m'he proposat crear aquest espai virtual per compartir idees aprofitant la llibertat que dóna Internet per a què qui vulgui fer el xafarder ho faci.

Per què LA TEORIA DE LA RELATIVITAT? Crec que la primera premissa a tenir en compte és que tot és relatiu. Tot depèn del punt de vista de la persona, de les pròpies circumstàncies, etc. (he plagiat Camus, Einstein, etc.).
Per posar un exemple, imagineu: home, de raça blanca, entre 25 i 35 anys, occidental; en gran mesura la concepció del mòn estaria feta a la meva mida, tot suma al meu favor. Ara afegeix: cap titulació universitaria, homosexual, família desestructurada, mileurista; ara tot resta.
Però no cal ser tòpic; Un pot dirigir la seva vida, tot i que els fets són els que són.
Ara que sabeu una mica més del perquè d'aquest bloc comença l'espectacle...